PremiumCs
VA AJUTAM CU ORICE PROBLEMA DOAR FACETI-VA CONT !


CAUTAM SERVERE DE ORICE FEL+VA OFERIM AJUTOR DACA E VORBA DESPRE CS/SAU VIATA DE ZI CU ZI!
 
AcasaAcasa  CalendarCalendar  GalerieGalerie  FAQFAQ  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

SPER SA ITI PLACA COMUNITATEA SPUNE CELORLATI !

Distribuiţi | 
 

 [Tutorial] Extragerea datelor din MySQL in php

In jos 
AutorMesaj
xTremePower
Fondator
Fondator
avatar

Mesaje : 360
Puncte : 2434
Data de inscriere : 10/05/2014
Varsta : 21
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: [Tutorial] Extragerea datelor din MySQL in php   Joi Iun 19, 2014 7:33 am

Denumire tutorial: . Extragerea datelor din MySQL in php
Sursa: . Google
Altele: . -


Daca ai mai multe tabele in mysql, poti folosi aceasta metoda pentru a le afisa pe toate fara probleme.

Cod:
<?php
include("db.php"); //includul unde face conexiunea la baza de date

$i=1; //incepe extragerea din tabel de la row1
$query = mysql_query("SELECT * FROM baza_date");
  while($data= mysql_fetch_array($query )) {
      echo "<b>".$data['row_mysql']."</b>"; // inloc de row_mysql inlocuiti cu ceea ce aveti voi in tabel..
  }
$i++ //finalizarea extragerii pana la ultumul row
?>

iar asta este tot... este o metoda foarte unsoare si folositoare. cel putin eu m-am folosit de ea foarte des in ultima vreme.

_________________
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://premiumcs.f-orum.com/forum
 
[Tutorial] Extragerea datelor din MySQL in php
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
PremiumCs :: Web :: PHPBB3-
Mergi direct la: